Kdo smo?

 

Spletno stran smo naredili uporabniki, sodelavci in svetovalci, ki se radi sproščeno zabavamo in pri tem poskrbimo tudi za svojo varnost. Zavedamo pa se, da ob uporabi psihoaktivnih substanc in nezaščitenih spolnih odnosih lahko pride do težav. Stran je namenjena vsem, ki se srečujejo s kemseksom. Izraz »kemseks«  se med geji in biseksualci v grobem uporablja za jemanje določenih drog pred, med in po seksu za povečanje užitkov. Na strani najdete preverjene informacije o drogah, seksu in SPO. Prav tako najdete tudi pomoč za premagovanje težav.

Veseli bomo tvojega mnenja in odziva. Ker si želimo, da bodo informacije na strani čimbolj uporabne, te prosimo, da nam sporočiš s kakšnimi vprašanji si se ali se srečuješ ti. Pošlji nam jih na info@kemseks.si

Program “Kemseks: Zmanjševanje tveganj povezanih z uporabo drog in spolnostjo med MSM” izvajajo Društvo Legebitra, Društvo ŠKUC in Združenje Drogart. Program financira Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije Izdelavo spletne strani je podprla Mestna občina Ljubljana – Oddelek za zdravje in socialno varstvo. Za vsebine so odgovorni izključno Društvo Legebitra, Društvo ŠKUC in Združenje Drogart.